неділя, 11 січня 2015 р.

ІІ семестр

Привіт усім!

Завтра, 12 січня, починається останній семестр вашого навчання в школі. Підсумки І семестру: низке бажання вчитися, невчасно виконані завдання, як результат - купа вже втрачених можливостей. Якщо це не так, готовий дискутувати, рахувати середній бал тощо, але якщо вчитель разом з класним керівником запрошує учнів в кінці семестру здати борги, а учень тим часом вдома і великого бажання робити це не має, то ... А таких "кадрів" я нарахував аж 7. Четверта частина класу. В ІІ семестрі я не буду нагадувати вам, що ще треба вчитися. Якщо ви досі цього не зрозуміли, то вже пізно в школі щось виправляти. Я лише виконуватиму функцію інформатора(у вас це називається "шестьора") між вчителями і вашими батьками, щоб ваш атестат не став для них сюрпризом в травні.
А тепер про деякі завдання на ІІ семестр.
По-перше, конкурс колядок і щедорівок, який відбудеться 16 січня.
По-друге, реєстрація на ЗНО-2015, яку ви проходите в школі найближчим часом(я так думаю до кінця січня максимум). Тому попрошу якнайшвидше визначитися з предметами.
По-третє, шкільний проект "Учнівські та вчительські династії".
Увага в розкладі будуть зміни. У понеділок  замість алгебри буде економіка, на решту днів скажу у понеділок.
Отож, чекаю всіх вас в понеділок відпочившими, здоровими, повними сил на останній крок у школі. Незважаючи на всі непорозумінння в кінці І семестру, бажаю вам натхнення та терпіння. Залишилося лише 19 тижнів  або 95 навчальних днів і вони промайнуть дуже швидко.

Успіхів вам,
Віктор Валерійович


Немає коментарів:

Дописати коментар